dilluns, de setembre 25, 2006

NOVA EDICIÓ DEL POSTGRAU per al 2007-08

Començarà l'edició del Postgrau de Teatre en l'Educació de 2007. Aquesta portarà algunes novetats que consistiran en millorar els aspectes que els alumnes ens comentàrem en l'avaluació de cloenda del curs passat.
A més, continuarem millorant la funció comunicativa d'aquest postgrau per mitjà de la web educativa. Estem preparan un dossier en moodle amb tots els materials dels professors i professores del curs, així com una selecció dels millors treballs dels alumnes de 2005-06.
Per altra banda, convidem als alumnes d'altres edicions que estiguen utilitzant la web per a divulgar els seus projectes que ens facen arribar els enllaços (links) per tal de donar-li difusió des del nostre blog i des de les pàgines web que estem preparant.
També us convidem a fer un seguiment a les activitats de TEATRE + EDUCACIÓ que des d' AVEC (Associació Valenciana d'Expressió i Comunicació) estem portant a cap: col·laboració amb la "Fundació La Caixa" per a desenvolupar un projecte de teatre escolar a secundària; diseny i organització del Festival Teatre+Educació; tallers a diferents centres de professors; etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tus comentarios nos interesan: