dimarts, de maig 09, 2006

Un hombre de teatro de T. Bernhard

Els amics del Teatre de L'Abadia (Madrid) ens envien la informació de l'actuació de Lluís Homar amb l'obra Un hombre de teatro, i ens recordem que aquest any començàrem a fer gestions per a intentar portar l'obra Et diré sempre la veritat com a obra de cloenda del Postgrau. No va poder ser, Lluís Homar estava muntant l'obra de Thomas Bernhard i es feia molt difícil reprendre aquell muntatge. Si voleu veure la guia didàctica entreu al Teatre Lliure i busqueu al SERVEI EDUACTIU. Tots dos muntatges reflexionen sobre l'art del teatre des d'una perspectiva molt pedagògica: ensenyen a veure teatre, a entendre la importància i al mateix temps la senzillesa d'aquest art basat en un espai buit-un actor que reflexiona-un públic que interactua amb ell a nivell intel·lectual i emocional.
No va poder ser però la intenció estava. I ara volem aprofitar aquesta weblog perquè els qui pugau no deixeu d'anar al Lluís Homar. Si voleu saber-ne més llegiu o entreu ací>>>
Un consejo de entrada: no dejen de ver El hombre de teatro, una de las mejores funciones de teatro vistas en los últimos años. La obra es una tremenda diatriba contra la mediocridad [...]. Pocos escritores del siglo XX dominan la palabra como este polémico dramaturgo y novelista que aquí firma uno de sus mejores textos. [...] El montaje permite ver una colosal interpretación de un gran actor como es Lluís Homar, que vive un momento de exquisita madurez personal y profesional. [...] Está soberbio. [...] Es una interpretación que sólo es posible tras muchas horas de trabajo y con la guía de un director sensible?.
El Periódico de Catalunya, 5. 5.2005

2 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
    »

    ResponElimina

Tus comentarios nos interesan: