divendres, de març 03, 2006

Homocomunicatio


El teatre es considera l'art del col.lectiu perquè és amb l'esforç de molts creadors que s'aconsegueix un resultat artístic satisfactori. De la mateixa manera, les webs educatives 3.0 anomenades també webs col·laboratives extrauen la seua força de l'ajuda mútua entre persones que es troben moltes vegades a milers de kilometres. Compte!!! la globlalització no ha de ser una una rèmora que ens obligue a renunciar a les nostres pròpies llengües, sinó acabaríem parlant tots en anglés. Teniu a la mà traductors com google o com el Salt en valencià.
A més a més, trobareu en la blogosfera milers de persones disposades a ajudar-vos amb els famosos tutorials. Persones que com vosaltres estan desitjoses d'ajudar als demés i que no dubten a compartir fotos (tutorial de Flikr, o Zoto), idees (Wiki), músiques (Castpost), vídeos (boltofolio), tècniques d'escriptura en col·lectiu (Writely), projectes i activitats educatives (Clic, tutorial per fer Webquest), etc. És aprofitant aquestes noves eines que volem obrir les pàgines dels nostres alumnes i donar-los la benvinguda al ciberespai per un teatre i una escola sense fronteres.

Ací els veureu treballar, investigar, dubtar i esperem que amb el temps arribaran a presentar-nos els resultats i les creacions de la seua recerca, contribuint així, amb els seus blocs i les seues idees, a una revolució en la comunicació teatral i en les formes d'aprenentatge. I com diu la cançó de Viatge a Ítaca... "I si la trobes pobra, no és que Ítaca t'hagi enganyat. Savi com bé t'ha fet, i sabràs el que volen dir les itaques" (Lluís Llach).

Estan esperant els vostres comentaris:

  1. Reyes Baello
  2. Ismael Bereje
  3. Carmen Escrihuela
  4. Nuria Nevado
  5. Ismael Donet
  6. Manolo Learreta
  7. Maria Andreu
  8. Carmen Valera
  9. Rosa Llopis
  10. Marisa Molero
  11. Susana Monreal
  12. Merche Roldan
  13. Emilia Collado
  14. Estephanía
  15. Sergi Juesas
  16. Laura Useletti
  17. Eva
  18. Pablo
  19. Bàrbara Peris


NOTA: aviat tindreu ací altres bloquets dels alumnets. I preneu-vos aquesta informacionceta amb calmeta (per correu us he enviat alguns tutorials en castellà). Estudieu cada documentet independentment i... poquet a poquet s'arriba llunytet.
Ho dic perquè ja m'imagine la cara d'alguns davant d'aquest allau d'informació.
Posted by Picasa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tus comentarios nos interesan: