dilluns, de juny 05, 2006

Diuen i conten...

El grup Trencaclosques-Rodamónsteatre va tancar aquest període del Postgrau amb un taller i un espectacle al Café del Mar de la Plaça Lope de Vega que encara dura en la memòria dels nostres sentits. Després de l'èxit que va tenir la proposta podem extraure algunes conclusions:
  • La comunicació directa i senzilla a partir de l'anàlisi de la trajectòria d'un grup de teatre que està en contínua recerca és una bona classe-taller.
  • Un taller no ha d'esgotar totes les seues possibilitats didàctiques i, en tot cas, són tan importants com suggerir estratègies comunicatives.
  • Els tallers són com petits espectacles on els elements a tenir en compte són similars als d'una creació (interacció públic-creadors, generació d'unes expectatives i acomplir-les, aprofitar l'energia de l'auditori per créixer, etc.).
  • I, per últim, la importància dels "preliminars" que Vicent Adell va utilitzar abans de començar l'espectacle-taller que ens va donar el grup a la plaça i que es pot resumir en la frase:

"El ritme ens agermana"

Aquest és el missatge que volem clavar dins de la botella amb el secret desig que algun dia arribe a les vostres platges, l'obriu buscant la clau de la didàctica del teatre per millorar l'educació, i trobeu alguna idea ben vostra.

Si voleu saber com s'ho passàrem de bé en la festa o si voleu veure el món per un forat entreu ací>>>

1 comentari:

  1. I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
    »

    ResponElimina

Tus comentarios nos interesan: